Actualidad Noticias

I JORNADA D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE BETERA

La Jornada constarà de dues parts. En primer lloc, al recinte de Casa Nebot des de les 9:00 hores fins a les 14:00 hores tindrà lloc una trobada de diverses empreses i entitats, les quals informaran dels seus recursos i/o serveis als quals es podrà presentar el currículum. Les empreses participants en esta trobada són: Fundacióm Laboral de la Construcción, Caixa Popular, Residencia Geriátrica La Saleta, Servibetera SL, Selegna, Cleve SA, Centro Especial de Empleo Talento y Experiencia SL, Garbialdi SA, Consum Cooperativa, Complejo Educativo Mas Camarena i el Servef. En segon lloc, a l'Auditori de la Casa de la Cultura es desenvoluparan una sèrie de ponències relacionades amb la búsqueda d'ocupació i d'emprenedoria, a la qual es podrà assistir prèvia inscripció (adl@betera.es o per telèfon 96 169 87 14).

La Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Bétera convida a tota la població a participar a la I Jornada d'Ocupació que tindrà lloc el divendres 4 de març a Casa Nebot.

[Img #6525]La Jornada constarà de dues parts. En primer lloc, al recinte de Casa Nebot des de les 9:00 hores fins a les 14:00 hores tindrà lloc una trobada de diverses empreses i entitats, les quals informaran dels seus recursos i/o serveis als quals es podrà presentar el currículum.

 

Les empreses participants en esta trobada són: Fundacióm Laboral de la Construcción, Caixa Popular, Residencia Geriátrica La Saleta, Servibetera SL, Selegna, Cleve SA, Centro Especial de Empleo Talento y Experiencia SL, Garbialdi SA, Consum Cooperativa, Complejo Educativo Mas Camarena i el Servef.

seguir leyendo http://beterainformacio.es/not/2127/activitats-per-a-la-i-jornada-d-ocupacio-a-betera/

 

© 2021 - Ajuntament de Bétera - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo